Aegirien

Omschrijving : 
Donker groene Toermalijn, oftewel Aegirien, is een emotionele steen. Het is een goede hartchakra steen als je kracht nodig hebt. Vooral als je moeite hebt met het aardse leven of als er veel op je afkomt, helpt deze steen jou. Deze steen schoont jouw hartchakra op en maakt je weer sterker. Leert je weer op te komen voor jezelf. Leert je te geloven in jezelf. Helpt bij het doorbreken van verslavingspatronen. De steen haalt negativiteit uit jouw hart en zorgt ervoor dat je de negatieve patronen gaat doorbreken. Laat je kiezen voor jezelf, zorgt ervoor dat je jezelf bent. Helpt je om jezelf neer te zetten. Doorbreekt de negatieve spiraal en zorgt ervoor dat je in een positieve spiraal terecht komt. Deze steen helpt als je aards heel erg moeilijk zit en je moeite hebt om te geloven in een goede afloop. Maakt je krachtiger en laat je weer aanpakken. Zorgt ervoor dat je beslissingen neemt en knopen doorhakt. Bij PDD-NOS en NLD.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

VAKANTIE SLUITING
LET OP: VAN 25 T/M 29 APRIL ZIJN WIJ GESLOTEN! WIL JE NOG SNEL JE INKOPEN DOEN VOOR ONZE VAKANTIE WEES ER DAN SNEL BI...
Lees meer

LET OP!!
Beste mensen Na veel wikken en wegen , voor en tegen, hebben wij de volgende beslissing genomen . Vanaf 1mei gaa...
Lees meer

Contact

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.