Aegirien in Calciet

Omschrijving : 
Deze combinatiegroei brengt extra zachtheid in jouw hart. Door de Calciet durf je het verdriet te laten gaan en de Aegirien zorgt ervoor dat je ook hele oude pijn kunt loslaten. Je krijgt duidelijkheid in de emoties die je nog vasthoudt en je wordt geprikkeld om er iets mee te gaan doen. Deze steen werkt op alle chakra’s en zorgt ervoor dat je alles in verbinding zet. Hierdoor kun je ook veel tegelijk aanpakken. Ondanks de zware stukken waar je doorheen moet, wordt deze steen als heel mild en prettig ervaren. De Aegirien zorgt ervoor dat je niet kwetsbaar wordt, terwijl je in een zwaar loslaatproces zit. De steen beschermt je tegen kwetsen. Je komt bij jouw innerlijke kracht en je wakkert jouw eigen vlammetje weer aan. Hierdoor zul je sneller openbloeien en jezelf worden. Bij DSM en syndroom van Asperger.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

VAKANTIE SLUITING
LET OP: VAN 25 T/M 29 APRIL ZIJN WIJ GESLOTEN! WIL JE NOG SNEL JE INKOPEN DOEN VOOR ONZE VAKANTIE WEES ER DAN SNEL BI...
Lees meer

LET OP!!
Beste mensen Na veel wikken en wegen , voor en tegen, hebben wij de volgende beslissing genomen . Vanaf 1mei gaa...
Lees meer

Contact

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.