Amphibool

Omschrijving : 
Deze steen geeft aarding en stabiliteit, en leert je om het negatieve om te zetten in het positieve. Helpt je herkennen wat het negatieve is, wat in jezelf zit en wat er om je heen zit. De steen helpt je om het negatieve om te zetten in het positieve, zodat je in een positieve spiraal terecht komt. Ideale steen voor mensen die het zwaar hebben in deze tijd. Vooral als je moeite hebt met de wisselingen van de energieën die nu plaats vinden, en wat jij er mee moet doen. Deze steen helpt je als je niet meer weet waar je het zoeken moet door alles wat er allemaal gebeurt. De steen laat je even stilstaan, zodat je er achter komt wat er nu precies gebeurt. Door de sterke aarding kom je steeds meer in jouw eigen kracht en essentie, en kom je steeds meer bij jezelf. De steen stimuleert jouw groei en ontwikkeling, en hierdoor ook jouw spiritualiteit.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Onze adviesbalie is vandaag gesloten.

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

Bestellingen
MOMENTEEL HEBBEN DE PAKKETTENDIENSTEN TE MAKEN MET VERTRAGINGEN IVM PERSONEELSTEKORT!! DIT KAN BETEKENEN DAT JE PAKKETJE SOMS LAN...
Lees meer

Contact

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.