Angelskin Kristal

Omschrijving :
Deze steen haalt zachtheid omhoog. Haalt het goede in jezelf omhoog. Helpt je om te herstellen van emotionele klappen. Goede en sterke familiesteen, bij uitstek geschikt om samen over een diep verlies heen te komen. Helpt je om jouw eigen vleugels uit te slaan. Helpt onzekere mensen om op eigen benen te gaan staan. Brengt je in contact met de engelen. Helpt je om jezelf spiritueel te openen en om op te bloeien. Ondersteunt je als je een heel nieuw pad op gaat. Helpt om in contact te komen met jouw innerlijke zelf. Geeft weer vertrouwen en liefde. Leert je te accepteren en te begrijpen wat jouw levenslessen zijn. Helpt om dingen aan te pakken of te veranderen, en hierin de eerste stappen te zetten. Mooie spirituele steen om mee te mediteren. Geeft universele liefde. Bij PDD-NOS, MCDD en NLD.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

VAKANTIE SLUITING
LET OP: VAN 25 T/M 29 APRIL ZIJN WIJ GESLOTEN! WIL JE NOG SNEL JE INKOPEN DOEN VOOR ONZE VAKANTIE WEES ER DAN SNEL BI...
Lees meer

LET OP!!
Beste mensen Na veel wikken en wegen , voor en tegen, hebben wij de volgende beslissing genomen . Vanaf 1mei gaa...
Lees meer

Contact

Agenda

08 jun.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.