Arfvedsoniet (Lemurische Jade)

Omschrijving :
Deze steen is een hele goede karmasteen.
Helpt je als je gedachten steeds overlopen, en je daardoor ideeën in je hoofd zet die niet juist zijn. Het is een krachtige steen, die goed is om nachtmerries te weren. Helpt om dieper in slaap te komen en bevordert de remslaap. Bevordert de vruchtbaarheid in lichaam en geest. Helpt bij dyslexie. Helpt met het omzetten van negatieve gedachten en patronen, in positieve gedachten en patronen. Helpt je om verslavingen aan te pakken. Heel erg goed voor mensen die vastzitten. Bij chronische vermoeidheid. Als je klachten hebt waardoor je eigenlijk niet meer vooruit kunt of niet meer het licht kan zien. Arfvetdsoniet is tevens een steen die ons leert voor onszelf op te komen. Om goed terug te komen bij astrale reizen, of om het astrale reizen af te houden indien dit niet gewenst is. Bij syndroom van Asperger en NLD.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Onze adviesbalie is vandaag gesloten.

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

Bestellingen
MOMENTEEL HEBBEN DE PAKKETTENDIENSTEN TE MAKEN MET VERTRAGINGEN IVM PERSONEELSTEKORT!! DIT KAN BETEKENEN DAT JE PAKKETJE SOMS LAN...
Lees meer

Contact

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.