Cintamani Tectiet

Omschrijving : 
Een opschoonsteen die spanningen uit jouw hartchakra en sacraalchakra haalt. Zorgt ervoor dat je even afstand kunt nemen van de dagelijkse beslommeringen, waardoor je tot jezelf kunt komen. Stimuleert jouw denkvermogen, waardoor je nieuwe inzichten krijgt in hoe je iets kunt oplossen. Fijne steen als je aards zwaar zit en even “lucht” nodig hebt. Helpt je met het herstellen van emotionele klappen. Haalt negativiteit, entiteiten en negatieve verbindingen uit jouw lichaam en auraveld. Helpt je om de zuivering van het witte licht te ontvangen en toe te kunnen passen. Door deze zuivering zorgt hij ervoor dat voortaan negativiteit geweerd wordt. Helpt met het transformatieproces en om op een andere manier te aarden. Hierdoor krijg je de ruimte om jouw transformatie door te zetten. Ideale steen als je moeite hebt om bij jezelf te blijven. Als meditatiesteen is deze steen heel fijn om in contact te komen met je innerlijke kind.

Contact

Vandaag is onze winkel gesloten. Zie de openingstijden onderin de pagina. Wij verkopen aan particulieren en groothandel.

Onze adviesbalie is vandaag gesloten.

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.

Nieuws

Bestellingen
MOMENTEEL HEBBEN DE PAKKETTENDIENSTEN TE MAKEN MET VERTRAGINGEN IVM PERSONEELSTEKORT!! DIT KAN BETEKENEN DAT JE PAKKETJE SOMS LAN...
Lees meer

Contact

Agenda

01 okt.
Er zijn momenteel geen cursussen gepland.